У Запоріжжі «Наш край» та «Опозиційна платформа – За життя» об’єдналися в єдину партію: список кандидатів на виборах-2019

У Запорізькій області завершилося формування оновленої структури партії «Опозиційна платформа – За життя».

Про це  повідомив голова Запорізької регіональної організації партії Володимир Кальцев.

До оновленої партструктури увійшли обласні організації партій «Наш край» та «Опозиційна платформа – За життя», а серед оновленої команди – відомі політики, депутати, промисловці та аграрії.

«В основі партії – чітка і зрозуміла людям ідеологія, яка визначає базові принципи діяльності політсили. Це – мир, економічне процвітання та припинення тарифного геноциду. Ці ж проблеми найбільше хвилюють жителів нашого регіону. І, вважаю, що потенціалу нашої команди вистачить, аби знайти для них вирішення», — зазначив Володимир Кальцев.

У Запоріжжі «Наш край» та «Опозиційна платформа – За життя» об’єдналися в єдину партію: список кандидатів на виборах-2019

Політик наголосив, що об’єднавчий процес підтримали більшість низових організацій обох партій. Організаційно і юридично об’єднання вже відбулося, тож в такому, оновленому форматі політсила братиме участь у парламентських виборах та згодом представлятиме інтереси запоріжців у Верховній Раді.

«Наша політична сила готова до активних передвиборчих перегонів. Ми плануємо стати сильним і впливовим гравцем на політичній арені регіону, принаймні, на найближчі роки. Ми маємо досвідчену команду, розгалужену партійну структуру по всій області та відчуваємо потужну підтримку людей. Тому сподіваємося на високий результат вже на цих парламентських виборах, а згодом – і на місцевих», — зазначив перший заступник голови регіональної організації партії Андрій Розумович.

Серед найближчих пріоритетних завдань керівництво партії назвало участь у парламентських виборах 21 липня 2019 року.

«Опозиційна платформа – За життя» також оголосила список кандидатів на виборах до Верховної Ради України.

По партійному списку від Запоріжжя балотуватимуться:

Володимир Кальцев — №24

Леонід Крючков — №40

Юрій Люцканов — № 95

Карина Данилюк — № 130

Андрій Омельчак — № 138

Ірина Ялпачик — № 140.

У одномандатних виборчих округах по Запоріжжю і Запорізькій області «Опозиційна платформа – За життя» висуватиме наступних кандидатів:

Округ № 74  — Павло Матвієнко

Округ № 75 – Сергій Кальцев

Округ № 76 – Микола Ярмощук

Округ № 77 – Валентин Зарва

Округ № 78 – Олександр Пономарьов

Округ № 79 – Володимир Бандуров

Округ № 80 – Михайло Маслов

Округ № 81 – Сергій Валентиров

Округ № 82 – Володимир Люцканов.

За словами Володимира Кальцева, найбільш перспективними для політсили вважає  виборчі округи, де по області балотуються чинні нардепи Олександр Пономарьов (№78) та Володимир Бандуров (№79), а також округ №82, де від партії йде підприємець Володимир Люцканов. У місті Запоріжжі — це округ № 75, по якому балотуватиметься депутат Запорізької обласної ради Сергій Кальцев.

pastedGraphic_1.png

Останні новини
Схожі новини