Відділ рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості — надійний партнер роботодавців та шукачів роботи

20 вересня в Україні відзначають день рекрутера. Цю традицію було започатковано ще в 2001 році. І слово «рекрутер» можна було почути лише в приватних кадрових агентствах. На сьогодні, це слово стало не просто часто вживаним, а на постійній основі. Адже кожне велике підприємство має в своєму штаті рекрутера, або ще як його називають – менеджером з підбору персоналу.

Але більшість діючих підприємств з певних причин не можуть тримати в своєму штаті рекрутерів і при наявності вакансії постає питання її укомплектування. Але хто це буде робити? Начальник відділу кадрів? Чи можливо сам керівник?

І саме в цьому разі на допомогу приходять рекрутери, але не кадрових агентств, а Запорізького міського центру зайнятості. Адже ринок праці суттєво змінюється, а разом з ним змінюються і підходи в укомплектуванні вакансій. Вже понад три роки в Запорізькому міському центрі зайнятості завжди відчинені двері відділу рекрутингу, фахівці якого оперативно підберуть підходящого кандидата на вакантну посаду.

Переваги рекрутерів полягають в тому, що перш ніж направити шукача роботи на співбесіду, буде проведено цілу низку заходів. Отримуючи інформацію про вакансію від роботодавця, рекрутери звертаються до своєї бази шукачів роботи. При цьому база шукачів роботи містить інформацію про осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні; осіб, які не перебувають на обліку, але шукають роботу,  та про тих, хто наразі працює, але бажає змінити місце роботи. Знайшовши підходящі кандидатури, які підлягають під опис вакансії, їх запрошують на співбесіду до центру зайнятості. Якщо необхідно, то проводиться тестування особи. Після чого рекрутер узгоджує дату та час співбесіди і особа направляться до роботодавця.

Для роботодавця це дійсно знахідка, адже не витрачаючи жодної хвилини на пошук підходящих кандидатів, вже за деякий час, він отримує цінного працівника. Також роботодавцям не потрібно витрачати кошти на  розміщеннях вакансії на сайтах пошуку роботи. За них всю роботу безкоштовно зроблять фахівці відділу рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості. Така послуга надає можливість підприємству працювати та не витрачати час на пошук кандидата для укомплектування вакансії.

Варто зауважити, що в базі шукачів роботи є не лише кваліфіковані працівники, такі як: офіс-менеджер, електромонтер, кухар, слюсар-ремонтник та інші, а й спеціалісти з вищою освітою за напрямками: облік і аудит, правознавство, економіка підприємства, менеджмент організацій, управління персоналом та інші. Також з відділом рекрутингу роботу шукають начальники відділів, головні бухгалтери, керівники, які з певних причин залишилися без роботи та готові розглянути пропозиції від роботодавців.

Тож, якщо на підприємстві є будь-які вакантні посади і роботодавець не бажає здійснювати підбір персоналу за усталеною формою звітності до центру зайнятості та ставити відмітки в направленнях, роботодавці мають можливість звернутися до відділу рекрутингу та обрати для себе найбільш прийнятну форму роботи, чи то он-лайн, чи то офлайн, для пошуку кандидатів на укомплектування вакантних посад.

Для співпраці звертатися за адресою: м.Запоріжжя, вул. Рекордна, 16-б, та за телефоном: 061-284-99-70

Останні новини
Схожі новини